09.01.2023

SEBAHATTİN YILDIZ CAMİİ’NDE SABAH NAMAZI YAPILDI

Ailece Sabah Namazı Buluşmaları, Çukurambar mahallesinde bulunan Sebahattin Yıldız Camii’nde gerçekleştirildi. Kocatepe Camii Baş müezzin-kayyımı M.Mustafa BİLİZ, sabah namazını kıldırdı ve tesbihatı yaptı. Namaz sonrası cemaate sohbet eden İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, aile hayatının önemine değindi, Peygamber Efendimiz (sas)’in hayatından örnekler vererek beş önemli noktaya dikkat çekti. Secde birliği, sohbet birliği, sayfa birliği, sofra birliği ve sevgi birliğinin müslümanların aile hayatında vazgeçilmez noktalar olması gerektiğini ifade etti ve duayı yaptı. Namaz sonrası Müftülüğümüz tarafından düzenlenen Ezanı Güzel Okuma hizmet içi eğitim kursunu başarı ile bitiren görevlilerimize belgeleri verildi. Sabah namazı programına Beştepe Şehitleri imam-hatip okulu hafızlık öğrencileri ile bölgede bulunan 4-6 yaş ve yetişkin Kur’an kursu öğrencileri de katıldı. Program sonunda cemaate çorba ve simit ikramı yapıldı.