28.11.2022

KASIM AYI AYLIK PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Kasım ayı aylık personel toplantımız TDV Kocatepe Konferans Salonu’nda yapıldı. Toplantıya İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR, şube müdürleri, vaizler, murakıplar, din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra görevlilere konuşma yapan Müftümüz Mustafa BAYTAR, sabah namazı ve yatsı namazı buluşmalarına başlayacaklarını, ilkini de 27 Kasım 2022 Pazar günü sabah namazında Cebeci Camii’nde yapacaklarını söyledi. Önümüzdeki günlerde Müftülük olarak genel teftiş geçireceklerini ve her görevlimizin hazırlıklarının tamamlamasını belirtti. Umre organizasyonu ile ilgili Müftülük olarak düzenlenen özel umre turunun kayıtlarının devam ettiğini ifade etti. Konuşması sonrası Müftümüz Mustafa BAYTAR, icazet merasimi vesilesiyle hafızlık kurslarında görev yapan Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür belgelerini verdi. Şube müdürlerinin gündem konularını aktarması bitiminde İlçe Sağlık Müdürlüğü Uzm.Dr. Gülsüm EMİRAL tarafından görevlilerimize KOAH hastalığı hakkında bilgi verildi.