16.07.2020

15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydan’ın da Nöbet

15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminin halkımız tarafından bertaraf edilmesinin sene-i devriyesinde buyıl ki  nöbet ve etkinlikler 15 Temmuz Demokrasi Meydan’ın da Çankaya Kaymakamlığımızın koordinesinde gerçekleştirildi. Şb. Müdürü Fatih SANCAK’ ın  koordinesinde saat 20’de başlayan etkinliklerde  İlçe Müftülüğü İmam Hatiplerinden İsmail KOÇAK, Şamil AŞBAY, Mustafa AKBAŞ, Ahmet KIZILKAYA, Hüseyin ÖZTÜRK, Yunis ÖZCAN, Burak ARSLAN ve Ramazan DOĞAN nöbet tutup K. Kerim tilaveti, ilahi ve kasideler söylediler. Saat 20'de İsmail KOÇAK’ın K. Kerim tilaveti ile başlayan program saat 00:13’ te Hüseyin ÖZTÜRK ve Şamil AŞBAY’ın okudukları sela ile devam etti.

Vatandaşlarımızın yoğun katılım sağladığı programda Çankaya İlçe Şube Müdürleri nöbet tuttular. İlerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı yardımcımız Sayın Fuat OKTAY, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ve Ankara Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN programa teşrif ettiler, 15 Temmuz şehit yakını ve gazilerimiz başta olmak üzere halkımız gece boyunca nöbet tuttular,  program 04:20’ de okunan sela ve ezan sonrası İlçe Kaymakamımız  Sayın Hüdayar Mete BUHARA ve gençlerin iştirak ile İlçe Müftümüz Sayın Ali GÜLDEN’in  yaptığı dua ile tamamlandı.