19.07.2024

TEMMUZ AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

Müftülüğümüz aylık personel toplantısı TDV Genel Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Aylık toplantı Savunma Sanayi Mescidi uzman imam-hatibi Murat YILDIRIM’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Toplantıda yaptığı konuşmasına Vekâletle Kurban Organizasyonunda 6.992 hisse ile birinci olan Müftülüğümüze desteklerinden dolayı görevlilerimize teşekkür ederek başlayan İlçe Müftümüz Mustafa BAYTAR kendisinin de görev aldığı Cape Town izlenimleri ile ilgili bilgiler aktardı ve şunları söyledi; “Hicri yılınızı tebrik ediyorum; Muharrem ayınız mübarek olsun. Tarihin dönüm noktası olarak hicreti vatandaşlarımıza iyi anlatmalıyız. Hicretin mesajları üzerinde durmalıyız. Hicretin üç önemli mesajı; 1-Mescid inşası, 2-Ashab-ı Suffe oluşturulması, 3-Kardeşlik antlaşması yani Medine Vesikası.

Yaz Kur’an kurslarında çocuklara toplu eğitim yaptıralım, cemaatinde göreceği vakitte yapılan faaliyetleri görmesi açısından önemlidir.”

Aylık personel toplantısında Müftülüğümüze yeni tayin olan şube müdürü Talip SAÇMAÖZÜ ve Din Hizmetleri Uzmanı Arif ANAYURT, görevlilerimiz ile tanıştı ve şube müdürleri tarafından gündem maddeleri aktarıldı.