03.03.2020

KABACA MAHALLESİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Suriye'nin İdlib kentinde görev yapan Türk Askerine yönelik 27 Şubat'taki saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nın Zaferle sonuçlanması için Sabah namazında yurt genelinde olduğu gibi, Beypazarı İlçesinde de bütün camilerde ve İlçenin Kabaca Mahallesi sabah namazı buluşmasında, Din görevlileri tarafından ordumuzun muzaffer olması için "Fetih sûresi" okundu:

İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun ve İlçe Vaizi Emin Serdar Erbaş ve din görevlilerinin katıldığı, buluşmada, din görevlileri şehitlerimizin ruhuna hitaben çeşitli ayet ve sûreleri okurken, özellikle ordumuzun Suriye’de başlatılan operasyonlarda muzaffer olması yönünde Fetih sûresi okundu.

Beypazarı 'da Kabaca Mahallesi Camisi'nde düzenlenen programa İlçe Müftüsü Mehmet Karakoyun, İlçe Vaizi Emin Serdan Erbaş, Müftülük Daire Personeli, Mahalle muhtarı Kazım Uslu ile mahalle sakinleri ve Macun mahallesi sakinleri katıldı.

Ardından ilçe Vaizi Emin Serdar Erbaş’ın yaptığı dua ile şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar gönderildi.