31.07.2019

BEYPAZARINDAKİ İMAMLAR KURBAN BAĞIŞINDA ÖNDER OLDULAR

Beypazarı İlçe Müftü Vekili Emin Serdar ERBAŞ Kurban Bağışı Yapılması İçin Kurulan Standlarımızı Gezdi ve Bağış Yapmakta Olan Vatandaşlarımızın Kurbanlarının Boşa Gitmediğini Gerçekten İhtiyaç Sahibi İnsanlara Yılda Bir Kere Et Gören Veya Göremeyen Kardeşlerimize Gittiğini Belirtti.

Müftü Vekili Emin Serdar ERBAŞ Hocamız Buradan Vatandaşlarımıza Seslendi;

Dünyadaki Bütün Mazlum Müminlere Şefkat ve Merhamet Elini Uzatmayı Gaye Olarak Benimsemiş Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfımız, Bu Yılda Hamiyetperver Milletimizden Aldıgı Kurbanları Açlıkla Pençeleşen Kardeşlerimize Ulaştırmaktadır. Bu Noktada Yaptığınız Yardımlar Hem Dini Hem de İnsani Anlamda Büyük Bir Kaynak Olacaktır.

Cuma Vaazından Kurban Bağışı Konusunda İmamları Önder Olmaya Davet Eden Emin Serdar ERBAŞ Hocamıza İmamlardan Destek Geldi ve Bir Çok Hocamız Kurban Bağışında Bulundu.

Kurban Bağışında Bulunarak Önder Olan ve Bağışa Yönlendiren Tüm Görevlilerimize Teşekkür Ediyoruz.

Hayra vesile olan, hayrı yapan gibidir.

(Tirmizî )