15.07.2024

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, Belediye Başkanı Dr. Özer KASAP, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şule ÖZKAN, Şehit Yakınları, Gazilerimiz, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ile vatandaşlarımız katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından Kur’an Kerim tilavetiyle başladı. Protokol konuşmaları , 15 Temmuz Konulu Video Gösterisi, Şiirler ve Etlik HEM Grubu Gösterisi sonrası program sona erdi.

Programın ardından Şehitlik ziyaretinde bulunuldu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftümüz Sayın Ahmet İNCİLER’in Şehitler adına dua etmesi sonrası Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, Belediye Başkanı Sayın Dr. Özer KASAP ve Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şule ÖZKAN tarafından Şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile Şehitlikte düzenlenen program sona erdi. Ziyaretlerin ardından, İlçemiz Fatih Camii’de Mevlid-i Şerif programı gerçekleştirildi İlçe Müftümüz Sayın Ahmet İNCİLER'in Şehitlerimiz adına dua etmesiyle program sona erdi