13.10.2023

Dualarımız Filistindeki Mazlumlar İçin...

Yaklaşık yetmiş yıldır zulüm altında inleyen Filistinli din kardeşlerimize karşı yapılan baskı ve zulümler son zamanlarda daha da artmış bulunmaktadır. "Cephede bulunan leşkeri kazâyı dua erleri olan leşkeri dua, dualarıyla desteklemedikçe muzaffer olmak kâbil değildir." Düsturunun gereğini yerine getirmek için 13 Ekim Cuma günü sabah namazında merkez camimiz ve ilçemizdeki bütün camilerimizde dua programı düzenlendi. Ellerimiz duaya Filistinde ve bütün dünyada zulüm altındaki kardeşlerimize destek olmak için kalktıı. İlçe Müftümüz Ö. Faruk Altun, merkez ve müftülük personelimizle cami cemaatimizin katılımıyla gerçekleştirilen programda görevlilerimiz tarafından Fetih Sûresi okunup, Vaiz Halil Ürkmez tarafından dua edilip, zulüm altındaki Filistinli kardeşlerimizin en kısa zamanda selamete kavuşmaları için niyazda bulunuldu.