11.03.2022

Balâ Müftülüğü Daire Başkanlarını Ağırladı

‘‘Her Ay Bir Konu Bir Konuk ’’ temalı konferans kapsamında İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Atama I Daire Başkanı Dr. Ömer ÖZGÜL ve Atama II Daire Başkanı Uğur YILMAZ, Bala Hükümet Konağı konferans salonunda din görevlileriyle bir araya geldiler.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferans ney dinletisiyle dinleyenlerin gönül dünyalarına huzurlu bir dokunuş sağladı. Açış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Ömer Faruk ALTUN, Daire Başkanlarımıza hoş geldiniz diyerek samimi duygularını belirttiler. Devamında ise ufuk açıcı ve yol gösterici konferanslarıyla din görevlilerine seslenen Daire Başkanlarımız, Diyanet İşleri Başkanlığımızın dünü ve bugününü anlatarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı hizmetleri hakkında din görevlilerimize bilgi verdiler. Başkanlığımız, dünyanın neresinde olursa olsun ülkemizin hangi coğrafyasında hangi şehir ve mahallesinde görev yapıyorsa yapsın din hizmetlerini etkin sürdüren her bir görevlimize kıymet verdiğini, önemsediğini ve her durumda desteklediğini ifade eden Daire Başkanlarımız, salonda bulunan din görevlilerine görevlerinde üstün başarılar dileyerek sözlerini tamamladılar.

Konuşma sonrası soru-cevap yapılarak personelimizin aklına takılan sorular ilk ağızdan Daire Başkanlarımıza iletilmiş oldu.

Daire Başkanlarımız programın icrasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen Bala Müftülüğümüze teşekkürlerini ilettiler.