08.02.2019

Suyugüzel Mahallesinde Bayanlara Yönelik Hizmet Vermeye Başlayan Kur'an Kursu Müftülüğümüz Personeli Tarafından Ziyaret Edildi.

Bala Müftülük Personeli olarak Suyugüzel Mahallesinde bayanlara yönelik yeni açılan  Kur'an Kursu ziyaret edildi.

Ziyaret kapsamında Suyugüzel Mahallesi Camii İmam Hatibi ve Kur’an Kursu öğreticisi tarafından bilgi alınarak ziyaretin verimli geçmesi sağlandı. Kurs Öğreticisi ve kursiyer öğrenciler Kuran Kurslarına ve kendilerine yapılan ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.

Bizler de Bala İlçe Müftülüğü olarak Kuran Kurslarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı ve gösterdikleri yoğun katılım ve ilgiden dolayı Suyugüzel Mahallesi  Cami İmam Hatibi, Kur'an Kursu öğreticimiz ve Suyugüzel mahallesi kursiyerlerine teşekkür ediyoruz.