11.12.2018

Kur'an Kursu Öğreticilerinden Müftü ULUSOY ve Eşi Sevim İçin Veda Yemeği

Bala İlçe Müftüsü Yusuf ULUSOY ve Eşi Sevim ULUSOY İlçemizde görev yapan Kur'an Kursu Öğreticileriyle veda yemeğinde bir araya geldi.

Kur'an Kursu öğreticileri Müftü ULUSOY ve Eşi Sevim ULUSOY'un  ayrılışına çok üzüldüklerini ifade ettiler. Kur'an Kursu hizmetlerine katkılarından bahsettiler. İlçe Müftüsü ULUSOY'da  “Yaklaşık 5 buçuk yıldır Bala'da din hizmeti sunmak üzere  beraber olduk. Kur'an Kursu hizmetlerinde sizlerden büyük destek gördük. Hep birlikte hizmet ettik. Katkılarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışma hayatınızda da aynı gayret ve çabalarınızın artarak devam edeceğine olan inancım tamdır. Hayatınız boyunca başarılı olmanızı niyaz ediyorum” diyerek helallik istedi ve duygusal bir ortamda sözlerini tamamladı.