13.12.2018

Müftülük Personellerinden Müftü Yusuf ULUSOY İçin Veda Yemeği

Bala Müftülüğü bünyesinde görev yapan Cami Görevlileri Yalova İli Çiftlikköy ilçe Müftülüğüne tayin olan Müftü Yusuf ULUSOY için Veda Programı düzenlediler.

Verda programına   Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey ÖZKAN, Diyanet-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet YILDIZ, Çankaya, Gölbaşı ve Bala Diyanet-Sen Şube Başkanları, Bala Müftülüğünde görev yapan İmam Hatipler ve Müezzin Kayyımlar katıldı.  Program Ahmetçayırı Mahallesi Camii İmam Hatibi Mustafa YÜKSEKKAYA'nın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Akabinde Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey ÖZKAN Müftü ULUSOY’un personeli tarafından çok sevildiğini belirterek Bala’da yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.

Ardından personelin dilek ve temennileri dinlendi.  Büyükcamili Mah. Camii İmam Hatibi Bünyamin ŞENTÜRK söz alarak duygularını paylaştı. Müftü Ulusoy’un tayini Bala’ya çıktığında internetten araştırma yaptığını belirterek birçok başarılara imza atan çalışkan bir Müftü ile çalışacaklarını gördüğünü, Bala’da da personeline değer veren ve hizmet etmekten yorulmayan Müftümüzden ayrılacak olmanın hüznünü yaşadıklarını söyledi.

İmam Hatip Osman YILMAZ görev yıllarının sonuna yaklaştığını pek çok Müftü ile çalıştığını belirterek Müftü Ulusoy’un personeline değer verdiğini kendisiyle çalışmaktan onur duyduklarını belirtti.

İmam Hatip Abdurrahman ALTINSOY Mersinde çalıştığını ve emekli olaya karar verdiğini, oğlunun Bala’da göreve başlaması nedeniyle Bala'ya geldiğini ve  Müftülüğü ziyaret ettiğini, Müftülük personeli ve Müftü beyin sıcak ve samimi davranışlarından etkilendiğini ve emekli olmaktan vazgeçip tayinini Bala’ya aldırmaya karar verdiğini belirterek Müftü Ulusoy’a tekrar kendisini mesleğe döndürdüğü için çok teşekkür etti.

Müezzin Kayyım Muhammed GÖKTEPE Afşar Merkez Camiinde görev yaptığını, ilk defa böyle büyük bir Camide çalıştığını ve ilk başlangıçta bazı hatalar yaptığını ancak Müftü ULUSOY’un baba şefkati sayesinde ceza almadan bu adaptasyon devresini atlattığını belirterek teşekkürlerini iletti.

Müezzin Kayyım Mesut ERDEM’de Müftü ULUSOY’un özü sözü bir olduğunu, dürüst ve samimi davrandığını belirtti.

İmam Hatip Halil İbrahim TARKAN, İmam Hatip Musa ÖZDEMİR ve İmam Hatip Gökhan DUYGUCU İlçe Müftümüzden çok şeyler öğrendiklerini, görev süresi boyunca bütün personelle sevgi, saygı ve uyum içerisinde çalıştığını dile getirdiler ve Müftü ULUSOY'a yeni görev yerinde başarılar dilediler.

İlçe Müftümüz Yusuf ULUSOY'da Veda programına katılan Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey ÖZKAN’a, Diyanet-Sen Ankara 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet YILDIZ ve çalışma arkadaşlarına,  Programı organize eden Ayhan KÜÇÜK hocamıza teşekkür ederek sözlerine başladı. “Sizlerle 5 yıl birlikte çalıştığım ve Bala'da görev yaptığım için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Belki bilmeden ve istemeden sizleri incitmiş olabilirim. Ben sizlerden ve Bala'dan memnun ayrılıyorum Yalova Çiftlikköy İlçesinde sizlere kapısı açık bir kardeşinizin olduğunu unutmayın, ben herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerde bize  hakkınızı helal edin” dedi. Ardından yemek ikramı yapıldı ve hediye takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekildi.