07.12.2018

04-06 Yaş Öğrencimiz Recep Yasin SARAÇ'ın Kur'an-ı Kerime Geçiş Merasimi Gerçekleştirildi.

Bala İlçe Müftülüğü Merkez Kur'an Kursu 04-06 Yaş Sınıfı öğrencilerinden Recep Yasin SARAÇ'a  Kur'an-ı Keirme geçiş töreni düzenlendi. Salavatlar eşiliğinde salona giren Recep Yasin SARAÇ hazırlanan pastayı kesti. Kur'an-ı kerimden  yüzüne okudu. İlçe Müftüsü Yusuf ULUOSOY  "Sizin en hayırlınız Kur'anı öğrenen ve öğreteninizdir." Hadis-i Şerifini zikrederek küçük yaşta Kur'an öğrenmenin ve Kur'an ahlakı ile yetişmenin öneminden bahsetti. "Biliniz ki, mallarınız ve çocuklarınız birer imtihan sebebidir ve büyük mükâfat Allah'ın katındadır." ayetini zikrederek çocuklarını Kur'an kursuna gönderen anne babalara teşekkür etti.  Müftü Ulusoy daha sonra çocuklarımızın selameti için dua etti.  Recep Yasin SARAÇ'a verilen hediyelerin akabinde katılımcılara ikramda bulunuldu.