26.11.2018

Afşar Mahallesi Köy Konağında Bayanlara Yönelik Konferans Düzenlendi.

İlçemiz Afşar Mahallesinde Bayanlara yönelik konferans düzenlendi. Konferansa Konuşmacı olarak İlçe Müftümüz Yusuf ULUSOY katıldı. Afşar mahallesi köy konağında gerçekleşen program Afşar Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Abdurrahman ALTINSOY tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İlahi grubunun söylediği ilahilerle devam eden programda öğrencilerin söylediği ilahiler duygulu anlar yaşattı. Akabinde İlçe Müftümüz Yusuf ULUSOY "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferansını verdi. Çocuklarımızı yetiştirirken İslam’ı değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven bireyler olarak yetiştirmemiz gerektiğini belirten Müftü ULUSOY  "Ahirette çocuklarımızı nasıl yetiştirdiğimizden hesaba çekileceğimizi unutmayalım. Onları Peygamber efendimizin ahlakıyla yetiştirmemiz gerektiğini unutmayalım” dedi.
.