04.10.2023

MEVLİD-İ NEBİ İle CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri haftası programı Ayaş Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Program Saygı duruşu, İstiklal Marşı, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayıp İlçe Müftüsü Ali GENÇ'in açış konuşması, Belediye Başkan Vekili Ahmet DEMİR ve İlçe Kaymakamı Muharrem ELİGÜL'ün selamlama konuşmaları ile devam etti.
Akabinde Diyanet İşleri Başkanlığı Emekli Avrasya Ülkeleri Daire Başkanı  Sayın Kemal Hakkı KILIÇ’ın "PEYGAMBERİMİZ İMAN VE İSTİKAMET” başlıklı konferansı,  konuşmacımıza ve 2023 yılında emekli olan Yeni Camii İmam-Hatibi İshak YAMAN’a plaket takdimi, Cami görevlilerimizin İlahi okumasıyla program sona erdi.
Başta bizlere vakit ayıran muhterem hocamıza, Sayın Kaymakamımıza ve tüm halkımıza teşekkür eder, haftamızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederiz.