27.09.2023

MEVLİD KANDİLİ

Mevlid Kandili vesilesi ile Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumunda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Mevlid Kandili vesilesi ile Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumunda bulunan Hükümlü ve Tutuklular arasında Başkanlığımız Yayınlarından, yazarı İrfan YÜCEL hocamız olan ‘Peygamberimizin Hayatı’ adlı eser dağıtılmıştır. Kitabın içeriğinden bilgi yarışması yapılacağı ilan edilmiştir. Yarışmaya 45 yarışmacı katılmıştır.

İki yarışmacı birden eşit puan alarak birinci olmuştur.

Türkiye Diyanet Vakfı Ayaş Şubesi imkanları ile yarışma birincilerine, ikincisine ve üçüncüsüne para ödülü verilmiştir.

Ayaş Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından 4. ve 5. olan yarışmacılara da para ödülü verilmiştir.

Ayrıca yarışmaya katılan tüm yarışmacılara Diyanet Yayınları ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarından oluşan Kur’an-ı Kerim, İslam İlmihali ve çeşitli kitaplar hediye edilmiştir.

Ayrıca 26 Eylül 2023 Salı günü Cezaevinde bulunan hükümlü ve tutuklulara ve cezaevi personeline yönelik olarak İlçe Müftüsü Ali GENÇ tarafından Peygamberimiz, İman ve İstikamet konulu konferans verilmiştir.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Cezaevi Camii İmam-Hatibi Enes ATALAN, Cezaevi Vaizi Hüseyin TURHAN ve Cezaevinin tüm idari personeline teşekkür ederiz.