01.06.2020

ALTINDAĞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN TÜRK KIZILAYINA KAN DESTEĞİ

Diyanet İşleri Başkanımızın başta mensubiyetlerimiz olmak üzere tüm halkımızı kan bağışında bulunmaya davet etmişti. Bunun üzerine Altındağ İlçe Müftülüğü Hasköy Savaştepe Camimizin müştemilatında cami görevlimiz ve çevre Camii görevlilerimizin destekleri ile iftardan sonra gece saat 01.30 a kadar Kan Bağışı kampanyası düzenlemiştir.

Savaştepe Camimiz ve çevre Camilerimizin kıymetli cemaati ve Din görevlilerimiz Kızılay’ın "Kan ver hayat kurtar" çağrısına ‘İyilik kanımızda var’ diyerek 132 ünite kan bağışında bulunarak destek verdi.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek yapılan bağış organizasyonu ile ilgili açıklama yapan İlçe Müftümüz Orhan Örnek, “böyle bir organizasyon içerisinde olmak çok güzel bir duygu. Bir gün verdiğimiz bu kanlar bizlere de lazım olabilir,  ‘Dünyayı İyilik Düzeltecek’ sloganıyla hareket ediyoruz” şeklinde konuşarak başta Savaştepe cami görevlimiz Ahmet Topuz ve diğer emeği geçen tüm görevlilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür etti.