03.03.2020

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU

REGAİP KANDİLİ PROGRAMI

♦   26.02.2020 Tarihinde Melike Hatun İşitme Engelliler Kur’an Kursuna Aile Bürosu tarafından ziyarette bulunuldu. Aile bürosu koordinatörü tarafından gerçekleştirilen “Gönüllerde Engel Olmasın” temalı sohbetin akabinde; Kur’an Kursu öğrencilerimizin kandili tebrik edildi.

♦   27.02.2020 Tarihinde Karapürçek Veysel Karani Camii’nde kandil programı tertip edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program vaaz ve mevlidi şerif icrası ile devam etti. Veysel Karani 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerimizin Mevlana gösterisi ile renklenen program hatim duası ile bitirildi.

♦   27.02.2020 Tarihinde Çamlık İhlas Camii’nde Regaip Kandili Programı tertip edildi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, vaaz ve kasidelerle devam etti. Halkımızın yoğun katılımının olduğu programımız, hatim duası ile noktalandı.

♦  27.02.2020 Tarihinde Özel Muradiye Aydınlıkevler Yüksek Öğretim Kız Öğrenci yurdunda “Gönüllerde Kandiller Yakabilmek” temalı söyleşi programı gerçekleştirildi.

♦   28.02.2020 Tarihinde Diriliş Kur’an Kursunda gençlere özel kandil programı tertip edildi. Hz. Peygamber ve Gençlik temalı sohbetin akabinde, Başkanlığımız eserlerinden Selam Sana Ey Kudüs ve Hz. Muhammedin Hayatı kitapları gençlere hediye edildi.

♦   Regaip Kandili dolayısı ile 10 şehit ailesine ziyaretlerde bulunuldu, bütün şehitlerimiz adına Hatim duaları yapıldı…