22.04.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE 2018-2019 YILI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI YILSONU PROGRAMI YAPILDI

17 Nisan 2019 Çarşamba günü Cemil Meriç Kültür Merkezinde Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursları yılsonu programı yapıldı. Açılış konuşmasını İlçemiz 4-6 Yaş Kur’an kursları rehber öğreticisi ve koordinatörü Seda YURTOĞLU'nun yaptığı program İlçe Müftümüz Enver TÜRKMEN’in selamlama konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra sırasıyla Karapürçek Veysel Karani, Necip Fazıl Kısakürek, Aktaştepe, Barbaros Hayrettin Paşa, Örnek, Diriliş, Miraç, Güneşevler, Gülpınar Savaştepe 4-6 yaş kurslarımızda kayıtlı öğrencilerimizin hazırladığı sahne etkinlikleri keyifle izlendi.

Çankaya Müftüsü Ali GÜLDEN, Keçiören Müftüsü Mehmet ŞAHİN, Gölbaşı Müftüsü Ahmet DİLEK, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Muzaffer GÜL ve yaklaşık 2000 misafirin katıldıkları programımız tüm öğrencilerimizin sahneye davet edilip toplu dua ve ellerinde bayraklarla söylediği marşlara öğrencilerimiz ve velilerimizin coşkusu görülmeye değerdi. Program sonunda Kur’an Kurslarındaki öğreticilerimiz İlçe Müftüsü Enver TÜRKMEN ve Şube Müdürü Sıtkı YILMAZ’a birer çiçek ve hediye takdim ettiler.