16.04.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ CAMİ GÖREVLİLERİ VE KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİLERİ 2019 NİSAN AYI MUTAT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Müftülüğümüz cami görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri 2019 yılı Nisan ayı aylık mutat toplantısı 15 Nisan 2019 Pazartesi günü saat:09.00’da 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

İlçemiz Zincirli Camii Müezzin Kayımı Davut BULUTLU’nun okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başlayan toplantımız Müftümüz Enver TÜRKMEN’in gündemdeki konuları ve Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 yılı Ramazan ayı talimatının görevlilerimizle değerlendirmesiyle devam etti.

Toplantı Müftülüğümüz ilahi grubunun söylediği ilahileri müteakip Saat:10.30’da Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali ERBAŞ’ın canlı yayın telekonferansı ve Türkiye Diyanet Vakfı faaliyetlerinin anlatıldığı gösterimin ilgiyle izlenmesiyle son buldu.