14.01.2019

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE GENÇ OKURLAR PROJESİ KAPSAMINDA KONFERANS YAPILDI

11 Ocak 2019 Cuma günü Müftülük Toplantı Salonunda Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mahir İz Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hacıbayram Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile birlikte dana önce okumaları için kendilerine verilen Hayatın Tekrarı Yok isimli Kitabın mütalaa edildiği bir konferans yapıldı. Konferansa kitabın yazarı Doç.Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ, İlçe Müftüsü Enver TÜRKMEN, Aile Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fevziye KURT ve okulların meslek dersleri öğretmenleri katıldı. Konferans İlçe Müftüsü Enver TÜRKMEN’in Doç.Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ’ye konferansa katılımdan dolayı çiçek takdim edip teşekkür etmesi ve Doç. Dr. Ülfet GÖRGÜLÜ’nün öğrencilere hediye olarak verilen kitapları imzalamasıyla son buldu.