02.01.2019

OCAK AYI İLÇE MÜFTÜLERİ TOPLANTISI MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE YAPILDI

2019 yılı Ocak ayı İlçe Müftüleri Toplantısı  02 Ocak 2019 tarihinde Müftülüğümüz ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya; Ankara İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU İl Müftü Yardımcıları ve 25 İlçe Müftüsü katıldı.

Toplantı gündeminde; 2019 Yılı Eylem Planı ve Din Hizmetleri, Eğitim Hizmetleri, Personel Hizmetleri, Hac ve Umre Hizmetleri’ ne ait gündem konuları istişare edilip değerlendirildi.

Toplantının ardından Altındağ Kaymakamı Erol KARAÖMEROĞLU’nun katılımıyla İlçemiz Ulucanlar Cezaevi Müzesinde Müftülüğümüz tarafından toplantıya katılan Müftülere yemek ikram edildi. Burada Ankara İl Müftü Yardımcısı İlyas DİLBAZ emekli olacağından veda konuşması yaptı Ankara İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU, Altındağ Kaymakamı Erol KARAÖMEROĞLU ve İl Müftü Yardımcısı İlyas DİLBAZ’a çiçek takdim etti.

Toplantı İlçe Müftülerinin Ulucanlar Cezaevi Müzesini gezmesinden sonra son buldu.