27.06.2022

2022 YAZ KUR’AN KURSLARIMIZ EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLADI

Okulların tatile girmesiyle beraber “Yaz Kur’an Kursları” eğitim-öğretime yoğun ilgi ile başladı. Yaklaşık 2 ay devam edecek olan Kur'an kurslarında öğrencilerimiz; Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve güzel ahlakı öğrenecekler.

Bugün eğitime başlayan kurslarımız ve camilerimizin açılış programı için Ankara İl Müftüsü Sn. Dr. Hasan ÇINAR Müftülüğümüz bünyesindeki Savaştepe Cami Kur’an Kursumuzu ziyaret ettiler.

Kursumuzu gezen Sn. Çınar çocuklarımıza çeşitli dini sorular sorarak ve güzel temennilerde bulunarak kendilerine ve ailelerine yaz tatilinde Cami ve Kur’an Kurslarını seçtikleri için teşekkür ettiler.

Açılışa Sn. İl Müftümüz Sn. Dr. Hasan ÇINAR, İl Müftü Yardımcımız Sn. Aynur YAŞAR, İlçe Müftümüz Sn. Orhan ÖRNEK hocalarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.