18.11.2021

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜNE BAĞLI ARAFAT KIZ KUR’AN KURSUNDA HAFIZLIĞINI TAMAMLAYAN KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN CEMİL MERİÇ KÜLTÜR MERKEZİNDE “HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ” DÜZENLENDİ

Altındağ Müftülüğüne bağlı Arafat Kız Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan kız öğrenciler için Cemil Meriç Kültür Merkezinde “Hafızlık İcazet Merasimi” düzenlendi.

Program Hacı Bayram Cami Uzman İmam-Hatibi Yunus Koçan Hocamızın Kur’an tilaveti ile başladı.

Kur’an tilavetinin ardından Altındağ Müftümüz Sayın Orhan ÖRNEK ardından İl Müftü Yardımcısı Sayın Ali ÜNAL ve son olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sayın Sedide AKBULUT selamlama konuşmalarını yapmak için kürsüye çıktı hafızlığını tamamlamış öğrencileri tebrik ederek bu merasime katıldıkları için tüm davetlilere teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdılar.

Saygıdeğer hocalarımızın konuşmalarının ardından hafızlarımız sahneye davet edildi ve kendilerine hediye takdim edildi.

Hafızlarımıza hediyelerini takdim etmek için Ankara İl Müftü Yardımcılarımızdan Ali ÜNAL, Âdem KARADENİZ, Ahmet EKİZ, Aynur YAŞAR, Altındağ AKP ilçe Başkanı Fatih BİLDİK ve Altındağ MHP ilçe Başkanı Emin Sıtkı AKTAŞ sahneye davet edildi ve hafızlarımıza hediyelerini takdim ettiler.

Hafızlarımıza hediyeleri verildikten sonra Kurs hocalarımız plaket verilmek üzere sahneye davet edildi. Hocalarımıza plaketlerini Sayın Sedide AKBULUT takdim ettiler. Plaket takdimi ile program sonlandırıldı.

Programa Diyanet İşleri Başkanlığı Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sayın Sedide AKBULUT, İl Müftü Yardımcısı Sayın Ali ÜNAL, İl Müftü Yardımcısı Sayın Âdem KARADENİZ, İl Müftü Yardımcısı Sayın Ahmet EKİZ, İl Müftü Yardımcısı Sayın Aynur YAŞAR, Altındağ Müftüsü Sayın Orhan ÖRNEK, Keçiören Müftüsü Sayın Mehmet ŞAHİN, Yenimahalle Müftüsü Sayın Abdurrahman KOTAN, Altındağ AKP ilçe Başkanı Fatih BİLDİK ve Altındağ MHP ilçe Başkanı Emin Sıtkı AKTAŞ katıldılar. Bu anlamlı günde davetimize icabet ettikleri için kendilerine teşekkür ederiz.