23.10.2021

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN İŞİTME ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE YÖNELİK KAHVALTI PROGRAMI TERTİP EDİLDİ

23.10.2021 Cumartesi günü Altındağ Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından işitme engelli kardeşlerimize yönelik Mevlid-i Nebi haftası münasebeti ile Altındağ Altınköy Açık Hava Müzesinde kahvaltı programı tertip edildi.

Programa Altındağ Kaymakamı Cumali ATİLLA, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Asım BALCI ve Altındağ Müftüsü Orhan ÖRNEK katılım gerçekleştirdiler.

Kahvaltı sonrası sayın Atilla, Balcı ve Örnek işitme engelli kardeşlerimiz ile müzeyi gezdiler.

Müze gezisi sonrası program sona erdi.

Engelli kardeşlerimizi bu güzel Mevlid-i nebi haftasında unutmayıp bu programı tertip eden koordinatörlerimiz İskender KALKAN, Bayram SÖĞÜTDELEN ve  Arif CESUR hocalarımıza teşekkür ederiz.