13.10.2021

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK İŞİTME ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE YÖNELİK KURS AÇILDI

Altındağ Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Melike Hatun Camii müştemilatında engelli kardeşlilerimize yönelik kursumuz bu senede faaliyete başladı.

Engelli öğrenim kapsamında kursumuz pandemi nedeni ile açılışı ertelenmişti ve nihayet sınıf hocalarımız; Bayram SÖĞÜTDELEN, İskender KALKAN ve Arif CESUR hocalarımız tarafından toplam 3 sınıf olarak açılmıştır.

Kursumuzu İlçe Müftümüz Orhan ÖRNEK ve Diyanet TV İşaret Dili Uzmanı Kâmil YILMAZ ziyaret ettiler. Ziyarette Müftümüz Orhan ÖRNEK, Öğrencilere Katılım gösterdikleri için kendilerine teşekkür etti ve "Sizlerle burada güzel amaçlar doğrultusunda buluşmak en anlamlı ve en kıymetli buluşmalardandır. Kurslarımızdan en güzel şekilde istifade etmeyi Rabbim hepimize nasip etsin." diyerek Başarı dileklerinde bulundu.