04.10.2021

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİ İLE KAYMAKAM BEY'E ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altındağ Müftülüğü olarak Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebeti ile Sayın Müftümüz Orhan ÖRNEK ve heyet ile birlikte Kaymakamımız Sayın Cumali ATİLLA Bey’e ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete Daire Amirlerimizden Hüseyin AKSOY, Vaizlerimizi temsilen Mustafa ÇAYIR, Kur-a’n Kurs Hocalarımızı temsilen Osman DEMİR, İmam-Hatiplerimizi temsilen Ahmet TOPUZ ve Müezzin-Kayyımlarımızı temsilen İskender KALKAN iştirak ettiler.

Kaymakam Atilla’ya Müftülüğümüzün genel olarak hizmetleri, Camiler ve Din görevlileri haftası programları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Sayın kaymakamımız yapılan çalışmalardan ve hizmetlerden hoşnutluğunu dile getirdi.

Kaymakamımıza Kur’an-ı Kerim hediye edilerek ziyaret sona erdi.