07.09.2021

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ OLARAK "ANKAMOB" (ANKARA MOBİLYACILAR VE LAKECİLER ODASI) ZİYARET EDİLDİ

Ahilik Etkinlikleri kapsamında Altındağ Müftülüğü olarak ilçemizde bulunan Siteler bölgesinde ANKAMOB ( Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası) ziyaret edildi.

Ziyarete Altındağ Müftümüz Sayın Orhan ÖRNEK , İlçe Vaizimiz Mustafa ÇAYIR, İlçe Vaizimiz Muhittin DADALI ve Din Hizmetleri Uzmanımız Durbey BOZYEL katıldı.

Gerçekleştirilen ziyarette Müftümüz Sayın Orhan ÖRNEK , Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Sayın Hüseyin TAKLACI ile "Ticaret Ahlâkı", "Esnaf Ahlâkı", "Alışveriş Ahlâkı",

"Üretim ve Tüketim Ahlâkı", "Rızık Ahlâkı", "Helal Bilinci", "Helal Gıdanın Önemi", "Ahilik Kültürü konularında sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Hüseyin TAKLACI ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.