06.05.2021

ETKİLİ HUTBE SUNUMU VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

Altındağ Müftülüğümüz bünyesindeki Din Görevlilerimizin katıldığı “Etkili Hutbe sunumu ve Ezanı güzel okuma yarışması” Müftülük binamızın karşısında bulunan Çağrı Camii’nde gerçekleştirildi.

Komisyon üyelerimiz; Komisyon Başkanı Altındağ Müftümüz Orhan ÖRNEK, Altındağ Müftülüğü Şube Müdürü Hüseyin AKSOY, Altındağ Müftülüğü Vaizi Mustafa YAMAN, Hacı Bayram Cami Uzman İmam-Hatibi Yunus KOÇAN ve Altındağ Anadolu İHL Meslek dersi öğretmeni Ünal UYGUN.

Yarışma Müftümüzün kısa bir sohbetinin ardından yarışmaya girecek olan Din Görevlilerinin sırasını belirleyen kura çekimi ile başladı.

Yarışma neticesinde “Etkili Hutbe Sunumu” birincisi müftülüğümüz görevlilerinden Nurlu Uluyol Cami Müezzin-Kayyımı Ali ŞAHİN olmuştur, “Ezanı Güzel Okuma” birincisi ise müftülüğümüz görevlilerinden Karapürçek Aydın Mescidi İmam-Hatibi Sadık ŞAHİN olmuştur.

Yarışma birincileri Ankara İl genelinde Müftülüğümüzü temsil edeceklerdir.

Müftülüğümüz tarafından günün anlam ve önemine binaen komisyon üyelerine ve yarışmaya atılan herkese Kur’an-ı Kerim ve Kur’an-ı Kerim Meali hediye edildi.

Katılan hocalarımıza teşekkür eder, İl genelindeki yarışmada ilçemizi temsil edecek hocalarımıza başarılar dileriz.