18.03.2021

ALTINDAĞ MÜFTÜLÜĞÜ, “ON KITA BİR VATAN, İLELEBET İSTİKLAL” KONULU RESİM,KOMPOZİSYON VE ŞİİR YARIŞMALARINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde Altındağ İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen “On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Altındağ Müftülüğü, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy’un gençler tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla; "On Kıta Bir Vatan, İlelebet İstiklal" konulu resim,kompozisyon ve şiir yarışması düzenledi.

Komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda ortaokullar resim kategorisinde

Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Esma Betül Böcek,

Liselerde kompozisyon kategorisinde

Hacı Bayram Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Esmanur Akman birinci oldu.

Hafızlık Yatılı Kuran Kurslarımızda düzenlenen yarışmalarda ise komisyon üyelerinin değerlendirmesi sonucunda resim kategorisinde

Arafat Yatılı Kız Kuran Kursu öğrencisi Ecrin Duru,

Kompozisyon kategorisinde

Arafat Yatılı Kız Kuran Kursu öğrencisi Zeliha Yüksel,

Şiir kategorisinde ise Karapürçek Yatılı Erkek Kuran Kursu öğrencisi Mehmet Ali Sönmez birinci oldu.

Altındağ Müftüsü Orhan ÖRNEK, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.