12.03.2021

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ

VE

MEHMET AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMI

Altındağ Müftülüğü ilçe gençlik koordinatörlüğü ve Ankara Müftülüğü İl gençlik koordinatörlüğü ile beraber istiklal marşının kabulünün 100. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Taceddin Sultan dergahında gerçekleştirildi.

Program sabah namazı buluşması ile başladı, namaz öncesi ilçe Müftümüz sayın Orhan Örnek tefsir dersi yaptı, İl Müftümüz sayın Dr. Yusuf Doğan sabah namazını kıldırdı, Hacı Bayram Cami İmam-Hatibi Yusun Koçan tesbihat yaptı. Tesbihatın ardından İl Müftümüz günün anlam ve önemine binaen konuşma gerçekleştirdi.

Daha sonra Taceddin Sultan Dergahı’nın önünde, İl Müftü yardımcısı sayın Fazlı Mutlu gençliğe ve istiklal marşının önemine dair konuşma yaptı ve 9 metropol ilçenin gençlik koordinatörlüklerinin katılımları ve beraberinde getirdikleri bir öğrenciyle beraber İstiklal Marşının 10 kıtası okundu ve öğrencilere İl Müftümüzün elinden hediye takdim edildi.