Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Başkanlığımızın nişanlı ve yeni evli çiftlere yönelik başlattığı EVLİLİĞE İLK ADIM SEMİNERLERİ İlçe Müftülüğümüz AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU (ADRB) tarafından ONLİNE olarak verilmeye devam ediyor....
Detay

ENGELLERİ KALDIRALIM Altındağ Müftülüğü olarak İşitme Engelli Bayan kardeşlerimize Microsoft Teams programı üzerinden 01/02/2021 tarihinde başlıyor.
Detay

Altında Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, ilçemiz mahallinde eğitim gören Kur’an Kursu öğrencilerimize “Üretim ve Tüketim Ekseninde Kadın” konulu seminer verildi.
Detay

Altındağ Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun yürüttüğü “Gençler Okuyor” projesi kapsamında Veysel Tiryaki İmam-Hatip Ortaokulu ile başkanlığımız yayınlarından Özkan Öze’nin “Mucizeler Fabrikası” kitabı kritik edildi.
Detay

Altındağ Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun yürüttüğü “Gençler Okuyor” projesi kapsamında Altındağ İmam-Hatip Ortaokulu ile Şebnem Güler Karacan’ın “Betül’ün Günlüğü” adlı eser kritik edildi.
Detay

Altındağ Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun yürüttüğü “Gençler Okuyor” projesi.