18.03.2019

AKYURT İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMLARI

Akyurt İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMLARI kapsamında 18 Mart Pazartesi günü İlçemiz Necip Fazıl konferans Salonunda Şükrü Acar Anadolu İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa program gerçekleştirildi. Gençlik Koordinatörlüğümüz ilahi korosu tarafından ilahiler kasideler okundu. İlçe Müftümüz Ahmet SARITAŞ tarafından günün önemi ile alakalı konuşma yaptı. İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz tarafından Çanakkale de yaşanmış kahramanlık öykülerini tiyatro oyununda canlandırıldı.Program sonunda üzüm hoşafı ikram edildi.

İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü ile İlçemiz Nevzat Tiryaki Mesleki Teknik Lisesi, Akyurt Anadolu Lisesi ve Akyurt Sağlık Meslek Lisesi ile  18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMLARI gerçekleştirildi.