01.07.2018

CAMİDEN SAHAYA-6 FUTBOL TURNUVASI

“CAMİDEN SAHAYA – 6” BAŞLADI

Akyurt Belediyemiz ve Müftülüğümüzün birlikte düzenlediği, Türkiye’de tek olma özelliğini sürdüren Yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik “Camiden Sahaya” futbol turnuvasının altıncısı başladı.

Öğrenciler yaz tatilinde Kur’an kurslarına devam ederken, camilerin oluşturduğu futbol takımları da turnuvada şampiyon olmak için yarışacak. Yazları cami imamları, öğrenciler için birer Kur’an öğretmeni olmanın yanında, yeşil sahalarda takımlarına taktik verecek ve teknik direktörlük yapacak.

Turnuvanın açılış töreni Akyurt Satadında yapılırken, törene Akyurt Kaymakamı Sayın Osman ALTIN, Belediye Başkanı Sayın Gültekin AYANTAŞ, Müftümüz Sayın Ahmet SARITAŞ ve Müftülük personeli katıldı.

Akyurt Kaymakamı Sayın Osman ALTIN, Belediye Başkanı Sayın Gültekin AYANTAŞ, İlçe Müftümüz Sayın Ahmet SARITAŞ  sporculara formalarını dağıttı. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi