12.12.2019

"Hadislerle İslam" Kitap Müzakeresi

2019 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Yenimahalle İlçe Müftülüğünde “Hadislerle Aile” kitabı müzakere edildi.

Müftülük Konferans Salonu’nda düzenlenen “Hadislerle Aile” kitap müzakeresine İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, İlçe Müftülüğü vaizleri, 4-6 yaş grubu Kur’an kursu öğreticileri ve veliler katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Yenimahalle İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, açış ve selamlama konuşması yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığının hafta dolayısıyla hazırlamış olduğu sinevizyon gösteriminden sonra “Hadislerle Aile” kitabının değerlendirmesini yapmak üzere Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanı Dr. Elif Arslan mikrofona davet edildi.

Dinimizin aileye bakışını, ailedeki her bir ferdin yüklendiği görevi, aileyi ayakta tutan erdemleri okurlarına sunan “Hadislerle Aile” kitabı, Peygamber Efendimizin aile hayatından örneklerle anlatmakla kalmayıp ayet ve hadislerle de bugünün ailelerine yol gösteriyor.

Yoğun ilgiyle takip edilen program, Dr. Arslan’a hediye takdimiyle sona erdi.