03.12.2019

Engelsiz Kahvaltı Buluşması

3 Aralık Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliği kapsamında düzenlenen buluşmada engelli veya engelli çocuğu olan personel bir araya geldi.

Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Yenimahalle Müftülüğü Konferans Salonu’nda engelli veya engelli çocuğu olan personelle kahvaltıda bir araya gelindi.

Programa İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Şube Müdürü İsmail Köse, Şef Ali Aygün, Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Latifoğlu, Engelli Koordinatörleri Vaiz Emine Arslan ve Müezzin Kayyım Ümit Kağıt, Vaiz Nuray Kurt ve Ayşe Azer ile engelli veya engelli çocuğu olan personel katıldı.

İlçe Müftüsü Sinan Kazancı’nın konuşmasından sonra engelli çocuklara hediyeleri verildi, fotoğraflar çektirildi. Kahvaltıdan sonra İmam Hatip Fahri Özgen’in yaptığı yemek duasıyla program sona erdi.

Dünyadaki engellerin en büyüğünün duygu ve davranışlarımızla oluşturduğumuz aşılmaz kayalıklar olduğunu unutmamalıyız. Bütün engelli kardeşlerimizin, aile fertleriyle sağlık, afiyet ve huzur içinde yaşamlarını idame ettirmelerini temenni ediyoruz.