11.10.2019

Fidan Dikim Etkinliği

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde çevre bilincinin geliştirilmesi amacıyla 6 Ekim 2019 Pazar günü, Yenimahalle İlçe Müftülüğüne bağlı camilerde sabah namazından çıkan cemaat, din görevlileri ile Fidan Dikim Etkinliği’ne katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl “Cami ve Hayat” sloganıyla ülke genelinde birçok camide düzenlediği “Fidan Dikim Etkinliği” kapsamında Veysel Karani Camii’ndeki etkinliğe katılan Yenimahalle İlçe Müftüsü Sinan Kazancı,  din görevlileri ve mahalle sakinleriyle fidanları toprakla buluşturdu. Köroğlu Camii’ndeki fidan dikim etkinliğine ise Yenimahalle Müftülüğü Şube Müdürü İsmail Köse katıldı.

Veysel Karani Camii’nde gerçekleştirilen etkinliğe Yabancı Dil ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Lokman Arslan​ da katıldı.