21.06.2019

2019 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI AÇILIŞ PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığının planlaması doğrultusunda Müftülüğümüzce 17 Haziran 2019 tarihinde başlayıp 9 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek olan Yaz Kur'an Kursları açılış programı Şentepe Ufuk Camii'nde yapıldı. Programa ilçe Müftümüz Sinan KAZANCI, Şube Müdürümüz İsmail KÖSE, cami görevlileri, Kur'an kursu öğreticileri, öğrencilerimiz ve veliler katıldı.

İlçe müftümüz açılışta yaptığı konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığımızın bu sene "Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur'an olsun" sloganıyla yaz kurslarını başlattığını, yaz kurslarının çocuklarımızın hayatında çok önemli bir yeri olduğunu, bu vesile ile mutlaka çocuklarımızı camilere ve Kur'an kurslarına göndermemiz gerektiğini ifade etti. Ayrıca velilerden çocuklarını mutlaka takip etmelerini ve onlarla ilgilenmelerini istedi.

Personelimizin de çocuklarımıza dini, milli ve ahlaki konuları severek sevdirerek vereceklerini söyleyen İlçe Müftümüz çocuklarımıza tatil günlerini iyi değerlendirmelerini, camilere gelerek dini ve milli bilgi alacak olmalarının fırsat olduğunu bilmelerini söyledi.

Yaz Kur'an Kurslarının hayırlı olması dileklerini ifade eden ilçe müftümüz görev alan tüm personele kolaylıklar dileyerek Teşekkür etti.

Program öğrencilere yapılan ikramla sona erdi.