15.06.2016

2016 Yılı Kutlu Doğum Haftası Programı

İlçemiz Müftülüğü tarafından düzenlenen Hz. Peygamber Tevhit ve Vahdet temalı Kutlu  Doğum Haftası Programı 14.04.2016 tarihinde İlçemiz Müftülük Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kur'an Kursu Öğreticimiz İsmail ÖZTÜRK'ün  Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, İlçe Müftümüz Rüstem CAN'ın açılış ve selamlama konuşmaları ile devam etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın  “İnsanlığı yaşatmak ve yüceltmek için Gelin Birlik Olalım” temalı hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisinin ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Dr. Fatih KURT Hocamız “Hz. Peygamberin hayatından Birlik ve Beraberlik örnekleri” Konulu Bir konferans verdi.

Fazlı ÇOBAN, Esad AYDOĞAN, Seyit Ali ÇEVİK ve sazendelerinin Birbirinden Güzel Tasavvuf  Musikisi ve ezgi dinletisinin ardından plaket ve çiçek takdimi yapıldı.

Halkın büyük beğenisini toplayan programımız, misafirlerimize gül, kitap ve kutlu doğum aşı ikramı ile sonlandı.