15.10.2019

Sincan İlçe Müftülüğü’nden Camiler ve Din Görevlileri Haftasında Çocuk Cezaevine Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Sincan İlçe Müftülüğü tarafından yerine getirilen bir dizi etkinliklerden biri de Sincan Çocuk Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumunda çocuk mahkumlara yönelik ziyaret ve konferans oldu. Konferansa İlçe Vaizimiz Muhammed Emin ŞAHİN ile 15 Temmuz Kuran Kursu yöneticisi Abdullah Yıldız ile Kuran Kursu Öğreticisi Mahmut Gül ve kurum yöneticileri ile çalışanlar katıldılar. İslam Medeniyetinde mabedin fonksiyonlarına, hayatın merkezindeki yerine değinen konuşmacı ŞAHİN, asıl mahkum oluşun bedensel olarak değil, şeytanın ve nefsin esaretinden kurtulamayan ruhlar olduğunun altını çizerek genç mahkumlar ve yarınları için umut aşıladı. Sincan Müftülüğümüz tarafından katılımcılara hediye ve ikramların da bulunduğu program Konuşmacı Muhammed Emin ŞAHİN e hediye takdimiyle sona ermiş oldu.