11.10.2019

MEHMETCİK İÇİN ELLER SEMAYA KALKTI

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için yurt genelindeki camilerde Fetih suresi okundu.
İlçe Müftülüğümüze bağlı Eyüp Sultan Camiinde de Sabah namazında barış pınarı harekatına katılan kahraman Mehmetçiğimizin muzaffer olması için tüm cami cemaatimiz ilçe Kaymakamımız Abdullah KÜÇÜK, daire amirlerimiz ve Müftülük personelimizin katılımıyla Fetih Suresi okundu akabinde İlçe müftümüz Mevlüt TOPÇU kahraman mehmetciğimizin muzaffer olması için dua etti. Duasında Türk ordusunun zulmü ortadan kaldırana kadar Mehmetçikleriyle zalimlerle mücadele edeceğini bu duaların niyazların inşallah cephede Mehmetçiklerimize çok büyük bir güç olacağını Hepimiz askerlerimizin büyük fedakarlığını, Bedir'de Malazgirt'te Çanakkale de İstanbul'un fethinde olduğu gibi canlarını sadece Allah için, mazlumların yanında olmak için feda edişlerini zulmün ortadan kaldırılması ve ordumuzun muzaffer olması için Allah'ın yardımını diledi.