11.10.2019

ANKARA MÜFTÜLÜĞÜ PDR ÖRETMENLERİ VELİLERLE BULUŞTU

Ankara Müftülüğümüzce 07.10.2019-11.10.2019 tarihlerinde Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde, yeni eğitim öğretim yılında 4-6 yaş Kur’an kurslarımızın verimliliğini artırmak, öğrencilerimizin gelişimini desteklemek amacıyla ilçelerimizde “Veli Seminerleri” düzenlendi.

Ankara Müftülüğü Psikolojik Danışman ve Rehberlik Öğretmenlerinin (PDR) sunumuyla düzenlenen veli seminerlerinde “Çocuğumu Tanıyor muyum? başlığı altında “Çocuklar Neye İhtiyaç Duyar?”, “Çocuk Davranışlarını Anlama ve Çocuklarda Sınır Koyma” konuları işlendi. 4-6 yaş velilerimizin ilgi gösterdiği seminer programları, ilçe müftülüklerimizin seminerlerin her eğitim öğretim döneminde farklı konular ele alınarak devam etmesi talepleri ve çiçek takdimiyle son buldu.