13.03.2018

İl Müftülüğümüzün KYK yurtlarında düzenlediği “ Değerler Eğitimi ” projesi

Ankara İl Müftülüğümüzün KYK yurtlarında düzenlediği “ Değerler Eğitimi ”  projesi bağlamında hazırlamış olduğu program devam ediyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında düzenlemiş olduğu protokol gereği, Ankara İl Müftülüğümüzün, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında düzenlediği “Değerler Eğitimi”  programları, her hafta 12 KYK yurdunda olmak üzere toplamda 144 yurt olmak üzere, halihazırda 26 vaizimizle devam etmektedir.

Programda her haftanın belirlenmiş müfredatı anlatılmakta sonrasında gençlerle hasbihal edilmektedir. Projenin amacı gençlere ulaşmak, onları güncel meseleler hususunda bilgilendirmek ve çağımızın problemlerine dalında uzman vaizlerimizle ışık tutabilmektir. Anında dönüşün hedeflendiği proje başarılı bir şekilde devam etmektedir.