19.05.2017

ADRB “ Değerler Eğitimi “ Seminerleri Sona Erdi…

Ortak değerler oluşturamayan bir toplumun bütünleşme değil, tersine toplumsal çözülme yaşaması kaçınılmaz bir gerçektir. Çocuklarımızın zihinlerini bilgiyle doldurarak öğretim yaparken gönüllerini de sevgiyle donatıp onların ahlâklı birer fert olarak yetişmelerini sağlamak için Ankara İl Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 10 ilçe, 11 okulda  ortaokul öğrencilerine yönelik  "Değerler Eğitimi" seminerleri verilmiştir. Eğitimin değer yargıları bağlamında ana başlıkları; ‘’ Emanet Bilinci ’’ “ İbadet Bilinci “, “ Ümitvar Olma ” , “ Her şeyin İyiliğini İstemek ”  olarak belirlendi. Ayrıca Batıkent Şehit Oğuzhan Yaşar İmam Hatip Ortaokulu’nda  İl Müftü Yardımcımız Ayten KOÇ tarafından “ Çocukluk Eğitimi Din Eğitimi” semineri verildi.

Altındağ Kutalmış Bey Ortaokulu’nda yapılan semineri ADRB vaizi Hilal KÜÇÜK, Çankaya Necdet Seçkinöz Ortaokulu’nda yapılan semineri ADRB vaizi İlknur KARABULUT ve İlçe Vaizi Ayşegül Şahin GÜRBÜZ, Etimesgut Şehit Adil Erdoğan Ortaokulu’nda yapılan semineri ADRB vaizi Arife ÜNAL, Gölbaşı TEK Ortaokulu’nda yapılan semineri ADRB vaizi Emel ÜNAL, ilçe vaizi Erdoğan BÜYÜKTORUN, İl uzman vaizi Aynur YAŞAR, Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu’nda yapılan semineri ilçe vaizi Melike GÖR, ADRB vaizleri Gülten ARİFOĞLU, Hatice  KANDİL, Mamak Şehitlik Ortaokulu’nda yapılan semineri ilçe vaizi Zeliha YETKİN ve İl vaizi Ulviye ÇAKIR, İl Uzman vaizi Aynur YAŞAR, Pursaklar Feride Bekçioğlu Ortaokulu’nda yapılan semineri ilçe vaizleri Sefa AY,  Arzu ÖZTÜRK, İlçe Kur’an Kursu Öğreticileri Emine AKÇA, Yasemin KAMİLOĞLU, Pursaklar Abdurrahim Karakoç Ortaokulu’nda yapılan semineri ilçe Kur’an Kursu Öğreticileri Ayşe AKTEPE, Sümeyra ULUKAVAK, Yasemin KAMİLOĞLU, Sefa AY, Sincan Semiha İsen Ortaoku’nda yapılan semineri ADRB vaizleri Hatice DEMİR, Gülmisal SOLAK, Yenimahalle Mehmet Emin Yurdakul Ortaokulu’nda yapılan semineri il uzman vaizleri Betül Altun Erincik, Ayşe AKKOÇ  ADRB vaizi Samiye SOLAK, ilçe vaizi Nuray KURT tarafından verildi.