01.06.2017

ADRB " Sadakat ve Güven Bağlamında Aile " Konferansları Gerçekleştirildi...

Aile, eşlerin birbirlerine, eşlerin çocuklarına, çocukların annelerine ve babalarına sonsuz güvendiği bir ortamdır.  Bu ortamda yetişen bir bireyin kişiliğinin oluşması, özgüvenin oluşması, ailede eşler arasındaki güven ve sadakatle mümkündür. Bu bağlamda aile haftasının teması “ Sadakat ve Güven Bağlamında Aile ” seçilmiş ve Türkiye genelinde birçok programlar düzenlenmiştir.

Aile Haftası münasebetiyle Ankara İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından aile yapısını korumak, toplumun temeli olan aileyi güçlendirmek amacıyla Ankara İl Müftü Yardımcısı Ayten KOÇ tarafından Kızılcahamam ilçesinde, İl Müftülüğü Vaizi Ulviye Çakır tarafından Bala ilçesinde ve İl Müftülüğü Uzman Vaizi Betül Altun Erincik tarafından ise Kalecik ilçesinde “Sadakat ve Güven Bağlamında Aile” konulu konferanslar verildi.