08.10.2019

“Toplumun İnşasında Caminin ve Din Görevlisinin Rolü" Konulu Konferans Düzenlendi.

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 07.10.2019 Pazartesi günü saat 14:00 ‘de halkımıza yönelik Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezi Konferans Salonunda “Toplumun İnşasında Caminin ve Din Görevlisinin Rolü“ konulu konferans düzenlendi.

Konferansa Ankara İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, Pursaklar Kaymakamı Mehmet YILDIZ, İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan, Daire amirleri, Pursaklar Müftülüğü personeli ve geniş halk kitlesi katıldı.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan yaparak katılımcılara programa teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Pursaklar Kaymakamı Mehmet YILDIZ’ ın kısa bir konuşmasının ardından Ankara İl Müftüsü Yusuf DOĞAN “Toplumun İnşasında Caminin ve Din Görevlisinin Rolü“ konulu konferansını verdi.