08.10.2019

“Kur’an Ziyafeti" Düzenlendi.

Pursaklar Müftülüğü 02.10.2019 tarihinde Fatih Mahallesi Yavuz Sultan Selim Camii’nde öğle namazından önce Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle camilerimize katkı sağlayan hayırseverlerimiz ve görev yapan din görevlilerimizden ahirete irtihal edenler ve şehitlerimize iltafen   “Kur’an-ı Kerim Ziyafeti Programı” düzenledi.

Programa İlçe Kaymakamı Mehmet YILDIZ, İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN, İlçe Müftüsü Nizamettin DOĞAN, Kurum Müdürleri ve halkımızın da iştirak ettiği programda cami görevlileri Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler. Tekbir ve tesbihatın akabinde ilahiler ve kasideler okundu. İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan tarafından program sonunda dua edildi.Öğle namazından sonra katılan cemaate yemek ikramı yapıldı.