18.04.2018

Pursaklar Müftüsü İlk Resmi Nikâhı Kıydı

Pursaklar İlçe Müftüsü Hasan İZMİRLİ Müftülük toplantı salonunda 18.04.2018 tarihinde ilk resmi nikâhı kıydı.

Altın ve Develi ailelerinin kıymetli evlatları, Rumeysa ve Yunus’un nikâh merasimlerine her iki ailenin yakınları, nikâh şahitleri Hatice YILDIRIM, Cebrail ÇELİK, daire görevlileri, akraba ve dostları katıldı.

Nikâh merasimi, Merkez Cami İmam Hatibi Veysel DİREN’nin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından genç çiftin nikâh akdi gerçekleştirildi. Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ, resmi işlemlerin akabinde genç çiftlere Kur’an-ı Kerim, İslam İlmihali, Ailem Setini hediye etti. Genç çifte aile hakkında tavsiyelerde bulunan Müftü İZMİRLİ program sonunda tüm davetlilerin iştiraki ile dua yaptı.

İlçe Müftüsü “her türlü hazırlığımızı yaptık. Bu günde ilk resmi nikâhımızı kıydık. Bundan sonra Çarşamba günleri resmi nikâh kıymaya devam edeceğiz” dedi.