04.06.2018

Kur’an Kursu Öğrencilerine İftar

Pursaklar Müftülüğüne bağlı Kur’an Kurslarında Kur’an ve hafızlık eğitimine devam eden öğrencilere, ailelerine ve Kur’an Kursu hocalarına 31.05.2018 tarihinde ŞEHR-İ TEBESSÜM BALO ve NİKÂH Salonunda, işletmecisi genç hayırsever iş adamı Emre ÖZTÜRK toplu iftar yemeğini verdi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ’nin konuşmasıyla devam etti.

Müftü İZMİRLİ toplu iftar yemeğini veren Emre ÖZTÜRK’e teşekkür etti. Yeni iş yerinin hayırlı olmasını diledi. Yemekten sonra dua edildi.

İşletmeci hayırsever genç iş adamı Emre ÖZTÜRK yaptığı açıklamada bu ikramın her yıl gelenek olarak devam edeceğini söyledi. Bu manzarayı görmek bizi memnun etti. Çok duygulandım. Hepinize çok teşekkür ederim, dedi.

Müftülük olarak biz de çok teşekkür ederiz.