28.05.2018

Pursaklar Müftülüğü Turan Yıldırım Kız Kur’an Kursu Öğrencilerin Yıl Sonu

Pursaklar Müftüsü Hasan İZMİRLİ 24.05.2018 tarihinde Abdürrahim Karakoç Kültür Merkezinde Turan Yıldırım Kız Kur’an Kursu 4-6 yaş grubu öğrencileri için düzenlenen yılsonu etkinliğine katıldı.

Programda konuşma yapan İZMİRLİ, katılımcıların Ramazan ayını tebrik etti. Pursaklar’da her geçen gün yaygın din eğitiminde hızlı bir mesafe aldıklarını söyleyerek yakında eğitim – öğretime başlayacak olan Altınova Mevlana Camii Kız Kur’an Kursunun müjdesini verdi. Ailenin neşesi, geleceği, umudu olan yavrularımızın eğitimi en çok öncelediğimiz, önemsediğimiz bir konudur ifadelerinde bulundu. Müftü İZMİRLİ velilere teşekkür etti. Öğreticilerin gayretlerinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek hepsini tebrik etti.